Gasdetectie van A tot SAFE®

De laatste loodjes… Nog 12 dagen en het jaar zit er weeral op.

Bye, bye 2017! Welkom 2018! 🙂

Ook voor ons dé ideale periode om even stil te staan en achterom te kijken. ´t Was een geweldig jaar met enorm mooie kansen en veel nieuwe projecten. Wie S&D, onze facebookpagina of de website al langer volgt, weet dat ik begin januari gestart bent met het schrijven van een nieuw boek. Deze keer geen fictie maar een iets wetenschappelijker onderwerp.

Het heeft me bloed, zweet, tranen (en af en toe een serieuze portie gevloek wanneer ik vastliep 🙂) gekost om 10 jaar ervaring in veiligheid en gasdetectie op een verstaanbare manier in boekvorm te gieten. Dan merk je dat een live training geven toch net iets makkelijker is…

De teksten zijn klaar, de foto´s zijn genomen en de definitieve file ligt eindelijk bij de drukker! Het boek zal verkrijgbaar zijn op onze eerstvolgende Gasdetectie Bootcamp op 8 februari.

En hierbij een primeur met de titel van het boek! Uit de vele tips is het deze geworden:

Gasdetectie van A tot SAFE®

Hoe ongevallen vermijden?

 

Onze planning voor 2018: trainingen & verkoop/verhuur gasdetectie!

Door het enorme succes van onze Gasdetectie Bootcamps hebben we beslist om 2 nieuwe Gasdetectie Bootcamps te organiseren in 2018.

Op 8 februari staat de Gasdetectie Bootcamp voor industrie gepland. Inschrijven? Klik hier!

Omdat werken tijdens een interventie of calamiteit een andere aanpak vraagt dan een meting in industrie hebben we een Gasdetectie Bootcamp ontwikkeld speciaal voor brandweer en interventiediensten. Deze gaat door op 4 april. Inschrijven? Klik hier!

Ook voor de Open Sessies in 2018 kan je nu al inschrijven. Je kan kiezen uit een basis theorie (halve dag), praktijk (halve dag) of ALL-in-ONE (theorie en praktijk – 1 dag). De Open Sessies zijn voor iedereen toegankelijk. Klik hier voor meer informatie.

Heb je een project en wil je gasdetectie toestellen aankopen of huren? Neem dan met ons contact op voor meer informatie. We komen langs voor onafhankelijk advies en je kan gratis demotoestellen uittesten.

Misschien volg je ons blog op de website al een tijdje of misschien is het volledig nieuw? We hebben voor jou een lijst gemaakt van alle blogs die ooit verschenen zijn.

Als je op de titel klikt kom je op het artikel terecht. Wil je ons blog om de 3 weken automatisch in jouw mailbox? Schrijf je dan in via volgende pagina: https://www.safetydetection.be/blog.

 

Een overzicht van onze blogs

Do´s & Don´ts van de Katalytische LEL-sensor
Verschil tussen LEL Katalytisch & LEL Infrarood
LEL Katalytisch & wat er kan misgaan…
Waarom bumpen van levensbelang is…
PID: Weet jij wat je meet?
PID & Meetbuisjes – Dé ideale meetstrategie
Meten met meetbuisjes – Do´s & Don´ts
Meten & detecteren in besloten ruimtes 
Kruisgevoeligheden van A tot Z: voor- of nadeel?
Welk toestel voor welke applicatie?
De 5 meest gemaakte fouten in gasdetectie!
6 dingen die jij zelf kan doen om jouw toestellen te onderhouden!
LEL-sensoren en correctiefactoren
De verschillende eenheden in gasdetectie
Case Study´s: ArcelorMittal Gent & Klina Brasschaat

 

Over welk onderwerp in gasdetectie wil jij graag meer weten? Geef jouw reactie & maak kans op een GRATIS ticket voor onze volgende Gasdetectie Bootcamp: Industrie – Safety Detection

Schrijf een reactie

Uw emailadres zal niet mee gepubliceerd worden.

Gasdetectie van A tot SAFE®

3 hoofdstukken van het boek nu GRATIS in jouw mailbox!