Chris Gentjens

Ine is erin geslaagd om in dit boek niet alleen de belangrijkste aspecten van gasdetectie weer te geven, maar dekt ook de valkuilen af waar velen in durven vallen. Ze slaagt er steeds weer in, om op een zeer laagdrempelige manier, kennis over te brengen aan gasanalisten in spe.

Kirsten Vanleeuw

S&D heeft ons en onze contractoren instant bewust gemaakt van de noodzaak van het bumpen van een meettoestel. Borealis Kallo heb je helemaal overtuigd van de noodzaak van het correct meten en de gevaren die erbij komen kijken. Hopelijk volgen er nog meer collega’s, want spijtig zijn er nog veel te veel incidenten rond dit onderwerp.

Ivo Tack

Dit boek is een meerwaarde voor iedereen die met gasdetectie bezig is. Ik ben er zeker van dat de auteur elke lezer, op gelijk welk niveau, een aantal werkpunten aanreikt om de meetmethodes en de veiligheid van mensen die met gasdetectie omgaan, te verbeteren.

Jurgen Audenaert

Dit boek zal heel wat klaarheid scheppen en ongetwijfeld een bijdrage leveren aan de veiligheid van onze medewerkers in onze bedrijven en binnen de civiele hulpverleningsdiensten. Het hoort thuis in iedere boekencollectie van al wie ernstig met veiligheid bezig is.

Juliaan De Bie

Er worden verschillende tips gegeven, die niet veel tijd in beslag nemen, maar toch een grotere zekerheid geven dat we na de interventie of opdracht veilig naar huis kunnen keren. Dit boek is een aanrader voor iedereen die meettoestellen gebruikt of verantwoordelijk is voor het gebruik en de goede werking ervan

Stefan Cypers

De simpele maar levensnoodzakelijke basisprincipes bij de inzet van meetploegen, worden hier op een heel duidelijke en eenvoudige manier omschreven. Na het lezen van dit boek voel je jezelf tekort geschoten in het verleden. Dit is een boek dat al twintig jaar geleden van de band had moeten rollen.

Jasper Cornelis

Het nieuwe boek van S&D is een ‘must have’ voor iedereen die betrokken is bij gasdetectie. De ervaring van de trainers is duidelijk terug te vinden in de praktische tips en uitleg. Het is een perfecte aanvulling op de trainingen voor zowel de expert als de beginner.

Serge Van Dierendonck

Het boek leest vlot omdat het gebaseerd is op jarenlange praktische ervaringen. Het is geen herhaling van de theoretische achtergrond van gasdetectie maar het vestigt de aandacht op dingen die in veel bedrijven fout liepen, zonder dat men dit besefte of hier bij stilstond.

Michel Van Geel

Ine heeft getracht in dit handboek haar ervaringen van foutieve handelingen met meettoestellen en gebrek aan inzicht van haar klanten te verzamelen en verduidelijken. Dit initiatief kan ik alleen maar sterk toejuichen!

Dirk Dhondt

Met dit boek ben ik ervan overtuigd dat Ine opnieuw in klare taal de geheimen en raadsels van de gasdetectie zal ontwarren zodat iedereen met kennis van zaken het veld kan ingaan om, zonder gevaar voor eigen veiligheid, te meten en te weten.

Raf Thierens

Dit boek is beslist een aanrader voor zij die hun kennis op peil willen houden na het volgen van een opleiding want dit is zeker nodig!

Willy Boey

Ik verwacht dat dit boek één van de beste naslagwerken zal zijn om een goed beeld te krijgen op het gebied van veilig werken met gasdetectoren. Het lijkt me heel volledig, deskundig en is vooral waarschuwend heel sterk. Dit boek zal zeker een belangrijke rol kunnen spelen in de preventie van ongevallen die met gasdetectie te maken hebben.

Jan Ruymbeke

Gasdetectie is meer dan ooit een noodzaak in onze omgeving. Meten is weten, en dat weet ik ondertussen al meer dan 30 jaar. Echter, dit boek heeft in grote mate bijgedragen aan mijn hernieuwd bewustzijn.

Gasdetectie van A tot SAFE®

3 hoofdstukken van het boek nu GRATIS in jouw mailbox!