Uniek aanbod Brandweer

Wil jij weten welke sensoren je moet gebruiken tijdens een interventie?
Wil jij praktisch leren werken met gasdetectietoestellen?
En wil jij metingen kunnen interpreteren?

Gasdetectie Bootcamp - 10 DECEMBER 2024

Omdat werken tijdens een interventie of calamiteit een andere aanpak vraagt dan een meting in industrie hebben we een Gasdetectie Bootcamp ontwikkeld speciaal voor brandweer en interventiediensten.

In deze Gasdetectie Bootcamp leer je praktisch werken met jouw gasdetectie toestellen! We geven jou een overzicht van de verschillende meetprincipes waar jij in de zone mee werkt en focussen op alle do´s & dont´s van gasdetectie en sensoren. Naast meten en detecteren in besloten ruimtes staan we stil bij de mindset die je nodig hebt als belangrijke schakel van een meetploeg om op een veilige manier metingen te interpreteren.

author

Ik ben Ine Van Hofstraeten, oprichter van S&D. Met S&D hebben we de laatste jaren tal van operatoren, veiligheids- en brandwachten, gasanalisten, brandweermensen, preventie-adviseurs en andere veiligheidsprofielen opgeleid in het praktisch meten en interpreteren van gasdetectietoestellen.

Ik ben zelf 10 jaar werkzaam als gasdetectie specialist, trainer en adviseur bij brandweer en industrie. Ik ben gepassioneerd door lesgeven en hou ervan mensen iets bij te brengen, op een eenvoudige en verstaanbare manier.

“Ik geloof dat JOUW veiligheid prioriteit heeft en dat kan enkel als jij zelf een inschatting kan maken van de gevaren. Ik geloof dat elke training op maat moet zijn van jouw applicatie(s). Dat ze praktisch en in verstaanbare taal gegeven moet worden. Ik geloof dat het een noodzaak is om een praktische gasdetectie training te volgen voor je met een toestel in het veld gaat. Dat bepaalt of jij ´s avonds veilig thuis komt. Hiermee kunnen wij jou helpen!”

Wij weten welke toestellen er op de markt zijn. Wat ze kunnen en vooral ook wat ze niet kunnen. We hebben al met honderden klanten, applicaties, gassen, sensoren en toestellen gewerkt. We zijn onafhankelijk en hebben trainingen gevolgd bij verschillende gasdetectie leveranciers. Na onze gasdetectie training weet je hoe je een toestel moet interpreteren. Je weet exact waar je mee bezig bent en leert gevaren snel herkennen.

Wat leer je in de Gasdetectie Bootcamp?

In de Gasdetectie Bootcamp ontdek je hoe je een juiste meting doet met jouw gasdetectietoestellen. Je ontdekt onder andere:

01.

De basis theorie van meetprincipes: hoe werken de sensoren in jouw zone, wat doen ze en wat doen ze niet

02.

Bumpen en kalibreren: hoe jouw toestel jouw veiligheid garandeert

03.

Het praktisch gebruik van de gasdetectietoestellen in jouw zone

04.

Alle Do´s & Dont´s van gasdetectietoestellen

05.

Jouw metingen interpreteren zodat je veilig thuiskomt

06.

En nog meer waardevolle strategieën bij het meten en detecteren van gassen…

Schrijf nu in!

Superaanbod

We hebben nu een onweerstaanbaar superaanbod voor jou! Je betaalt enkel
€ 347 / persoon voor de Gasdetectie Bootcamp – Exclusief voor brandweer – Inclusief Lunch/ Ontvangst & Koffiebreaks!

Normaal kost een ticket € 497 / persoon.

Misschien denk je: ‘Wat is dit een vreemd bedrag?’ Dat zit zo: we willen dat jij ons leert kennen!

Je vraagt je misschien af waarom wij dit doen? Wij willen een verschil maken en ervoor zorgen dat ongevallen vermeden worden en wij geloven dat dat alleen kan als je weet hoe gasdetectietoestellen werken! Onze missie is hetzelfde: mensenlevens redden…

Er is maximaal plek voor 20 deelnemers. Wil jij erbij zijn? Wacht dan niet en schrijf je NU in!

DATUM:
10 december 2024
8.30u-16u

Inschrijving Gasdetectie Bootcamp Brandweer

Gasdetectie van A tot SAFE®

3 hoofdstukken van het boek nu GRATIS in jouw mailbox!