Service gasdetectie

Wil jij jouw gasdetectietoestellen laten onderhouden door S&D? Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek op +32 468 12 50 58 of service@safetydetection.be

Service gasdetectie

Service gasdetectie nodig? S&D is jouw partner!

Wist jij dat sensoren kunnen vergiftigen? Dat een LEL-sensor niet mag gecheckt worden met een aansteker? Dat siliconen, lood- en zwavelverbindingen een LEL-sensor vergiftigen? En dat extreem hoge waarden van H2S op een H2S-sensor nefast zijn voor de levensduur van de sensor?

Bumpen en kalibreren is geen verplichting maar wel de enige manier om erachter te komen of jouw sensoren (nog) werken. Service gasdetectie is dus een absolute must voor de veiligheid van jouw bedrijf.

Service gasdetectie is noodzakelijk voor jouw veiligheid!

Weet jij hoe groot de afwijking is op jouw sensoren? De meeste klanten kiezen voor een zesmaandelijkse of jaarlijkse herkalibratie maar misschien wijken jouw sensoren sneller af en is een driemaandelijkse kalibratie aangewezen.

Misschien heb jij verschillende toestellen van verschillende fabrikanten? Wil je 1 partner die al jouw toestellen en merken onderhoudt? Dan is S&D jouw partner voor gasdetectie service.

Wij verwittigen jou wanneer toestellen aan kalibratie of bump toe zijn.

Contacteer ons
Gasdetectie van A tot SAFE®

3 hoofdstukken van het boek nu GRATIS in jouw mailbox!