E.ON

Iedereen die gasdetectie toestellen gebruikt moet deze gasdetectie opleiding volgen. Ik heb een veel duidelijker inzicht gekregen over het gebruik van onze toestellen en de interpretatie van de gemeten waarden.

Shell

Heel complete en geslaagde dag. Top opgezette praktijkoefening om de theorie te ondersteunen. Iedere gastester zou deze opleiding moeten volgen!

Audi

Er waren diverse groepen aanwezig tijdens de Gasdetectie Bootcamp. Heel interessant om te horen hoe ze het op een ander doen.  Zelfs voor leken is deze training verstaanbaar!

CEPA

De training voldeed volledig aan de verwachtingen. Ik kwam hier naartoe zonder enige voorkennis maar de Gasdetectie Bootcamp was heel verstaanbaar, volledig en praktisch.

Brandweer Antwerpen

Een gezellige sfeer op de Gasdetectie Bootcamp waarin belangrijke informatie werd gegeven met het oog op een betere bescherming, zowel persoonlijk als voor iedereen.

Brandweer Zaventem

Zeer interessante training die je zeker moet volgen! Zelfs voor leken is de Gasdetectie Bootcamp verstaanbaar.

Janssen Pharmaceutica

Een heel goede Gasdetectie Bootcamp en zeer nuttige training met een goede organisatie en structuur. Een goed evenwicht van theorie met praktijk. Aan te raden!

Total Antwerpen

De trainer heeft een uitgebreide (praktijk)ervaring. De extra praktijkdag na de 2-daagse Expertmodule was zeker een meerwaarde voor deze opleiding. Deze training is op maat van onze noden en behoeften.

AGFA Gevaert

Dit was een zeer interessante training. Zeker voor herhaling vatbaar! Deze training gasmeten is eigenlijk voor meerdere personen handig.

Lubrizol

De training gasmeten was op maat gemaakt met informatie over onze eigen toestellen. Ik heb zeer veel nuttige tips gekregen om in de praktijk toe te passen. Een zeer goede training van Safety & Detection!

ATPC

Goede en duidelijke uitleg! De cursus is een naslagwerk voor toekomstig gebruik. Wat ik geleerd heb kan in de praktijk gebruikt worden.

Vesta Terminals

Zelfs voor ervaren mensen is er flink wat bij te leren over de werkelijkheid van je metingen. Eindelijk heb ik een duidelijke uitleg gekregen over PID en VOC´s.

Borealis

Zeer duidelijke training met veel kennis van zaken! Door deze training beseffen we dat er een heleboel dingen zijn waar je rekening mee dient te houden om een goede meting te doen.

Brandweerzone Waasland

De training is een aanrader omdat het duidelijk gegeven was met kennis van zaken + praktijk gericht op onze zone.

Gunvor Petroleum Antwerpen

Alle werknemers die in Petro-/Chemie tewerkgesteld zijn, zouden verplicht kennis moeten hebben van wat er in deze training gasmeten gegeven wordt.

ExxonMobil

Het is zeker de moeite om deze training te volgen. Het geeft jezelf meer besef over ‘het meten’. Dit is een training gasmeten maar met veel nieuwe insteken! Vooral over meettijden, hoe meten en het juist gebruik van toestellen.

Oiltanking

Als het over veilig werken gaat is het belangrijk dat zoveel mogelijk personen over deze informatie van de training gasmeten kunnen beschikken. De trainer had een super kennis en was heel gemotiveerd. Je leert tijdens de training hoe je moet omgaan met een toestel. We kregen achtergrond informatie, die we nog niet wisten.

Evonik

Interessante training over de werking van onze meetapparatuur. Deze training is zeker een aanrader! De trainer heeft een zeer grote kennis van zaken en heeft een heel gepassioneerde manier van lesgeven.

Vynova

Zeer competente trainer met veel achtergrond kennis en goede uitleg. Deze training geeft meer inzicht in het juiste gebruik van de apparatuur. Ook heel waardevolle informatie over het gebruik in de praktijk!

Gasdetectie van A tot SAFE®

3 hoofdstukken van het boek nu GRATIS in jouw mailbox!